Kodsuz Site Yapmak

Kodsuz Site Yapmak


Birçok kişi bazı dönemler site işine girmek istemektedir. Fakat bazı durumlardan dolayı site açma hayali başlamadan suya düşebilmektedir. Bu hayalin suya düşmesini engelleyen bir program sunmak istiyoruz. Site yapmak isteyip, kod bilgisi olmayan kişilerin site yapabilmesini kolaylaştıran bir yazılım var. Bu yazılımın videolarını izleyerek, kendinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca bir kaç video ile programa ısınabileceğiniz gibi, bu program ile harikalar yaratabilirsiniz.

Dreamweaver Nedir?

Dreamweaver, özetle site tasarlamada yardımcı olan ve bu konuda büyük kolaylıklar sunan programdır. Bu program sayesinde sitenizi düzenli ve planlı bir şekilde kolaylıkla tasarlayabilirsiniz. İnternet sitelerinin tasarımında kullanılan bu program, div etiketleri ile çalışır. Çalışma mantığı ise şu şekildedir; Öncelikle site yapabilmeniz için, tasarım penceresi denilebilecek bir yerde tasarım yapmanız istenir. Bu tasarımı gerçekleştirdikten sonra, kod kısmından yapılan tasarımın kodları kopyalanıp kullanılabilir. Dreamweaver ile, web sayfaları, web uygulamaları tasarlanabilir.

Dreamweaver Programı ile yaratılabilecek dosya türleri; Bu program ile çeşitli formatta dosyalar yaratabilirsiniz. Bu dosya türlerinin arasında, PHP, ASP, VBScript, CSS, CouldFusion, HTML, Javascript türleri yer almaktadır. Aynı zamanda XML dosyalarını da bu program sayesinde rahatça oluşturabilirsiniz.
Programı Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

0 Yorum:

Yorum Gönder