Blog Nasıl Açılır?


Hayatımıza internet dahil olduğundan bu yana, internet ile alakalı birçok şeyi kolaylıkla yapabilmek mümkün hale gelmiştir. Birçok şeyin yapılabildiği bu ağda önemli olan ne istediğinize karar verip uygulamaktır. Birçok şey yapılmasına rağmen yapılan işler çeşitlendirildiğinde, blog açmak internet kullanıcılarının vazgeçilmezi haline gelmiştir. Blog açmak için, herhangi bir belgeye ya da abartılacak bir derecede bilgiye ihtiyaç duyulmamaktadır. Sizde blog açmak isteyenlerden birisi iseniz, bu yazımızı dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ederiz.

Blog Sitesi Açmak

Blog sitesi açmak birkaç işlem gerektiren bir iştir. Açması kolay denilebilir, fakat blog sitesi ile ilgilenmek oldukça zahmet vericidir. Öncelikle blog açmak isteyen birçok kişi, blog sitesinden gelir elde edeceğini düşünmektir. Böyle bir şeyin mümkün olup olmadığını diğer paylaşımlarımızda detaylı bir şekilde dile getireceğiz. Sadece maddi açıdan değil, yazmayı, okumayı, araştırmayı seviyor iseniz, blog işi tam size. Blog sahibi olmak ister istemez araştırma yapmanızı gerektirdiğinden dolayı, sizin bir yandan da gelişmenize imkan sunar. Araştırma yaptıkça yeni şeyler öğrenme hissi, sizin bloğunuza daha fazla bağlanmanızı sağlayabilir.

Blog sitesi açmak için; 


- Öncelikle  blogger.com adresine girin.
Blogger.com sitesi sayesinde dilediğini tarzda blog sitesi açabilirsiniz.
-Ardından internet tarayıcınızda gmail hesabınız açık değilse, Sağ üst tarafında yer alan
‘’OTURUM AÇ’’ yazısına tıklayarak, gmail hesabınıza giriş yapın. Gelecek olan ekranda ‘’Görünen Ad’’ bölümüne sitenizde görünecek profil isminizi girip, ‘’Blogger’a Devam Et’’ butonuna tıklayın.
-Gereken işlemleri yaptıktan sonra ‘’YENİ BLOG’’ yazısına tıklayarak bloğunuzun başlığını ve adresini belirleyebilir, blogger.com’un size sunmuş olduğu temalardan birini yükleyebilirsiniz.

0 Yorum:

Yorum Gönder